Om mig

Mit navn er Tina Kolmorgen og jeg er ejer af Velværezonen.

Jeg er født i 1972, gift med en dejlig mand og mor til 2 dejlige børn. Jeg har selv haft svære sygdomme tæt inde på livet, og er kommet igennem bl.a. kræft. Dette giver mig en stor indlevelse og forståelse for de svære situationer mine klienter kan stå i, når de er berørt af sygdomme.

Jeg er i 2023 uddannet Zoneterapeut på Dansk Institut for Zoneterapi, og har derfor den seneste nye viden inden for zoneterapi. Derudover har jeg læst anatomi og fysiologi samt Sygdomslære. Under zoneterapi uddannelsen er jeg også undervist i psykologi, biopati, orientalsk diagnose, kost/kosttilskud, vitaminer og mineraler. Jeg har også lært om meridianer, de energibaner der også bruges ved akupunktur.

Jeg er RAB-godkendt zoneterapeut (Registeret Alternativ Behandler), hvilket er din garanti for professionel og kompetent behandling. Der er nemlig en række krav til grunduddannelse og fortsat efteruddannelse. En RAB behandler er medlem af og godkendt af en brancheorganisation, der af Sundhedsstyrelsen er godkendt til at registrere de medlemmer, der opfylder lovens krav.  

Hos mig er det vigtigste, at du får en positiv oplevelse, og at du kan lade dagligdagens stress og jag komme ud af kroppen. Jeg vil hjælpe og guide dig hvis du ønsker at styrke din sundhed, opnå lindring af symptomer eller sygdomme, eller få mere overskud i din hverdag. Jeg arbejder holistisk, hvilket betyder, at jeg spørger ind til hvad du har oplevet tidligere i livet og at jeg ser på hele dig. Du vil opleve en blid og nænsom zoneterapi hos mig, og jeg lægger stor vægt på at du føler dig tryg og afslappet. Jeg fører journal og er naturligvis underlagt tavshedspligt.

Jeg møder hver klient præcis, der hvor de er i livet!

 Jeg er medlem af ZoneConnection Terapeutforeningen ZCT

Kontakt

Har du spørgsmål, så endelig kontakt mig på: info@velværezonen.dk eller tlf: 40331453