Erhvervs aftale

Erhvervs aftale -
et godt tilbud til din virksomhed!

Det siges at medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource. Derfor giver det god mening at passe godt på medarbejdernes helbred. En vej til dette kunne være gennem en erhvervsaftale, hvor medarbejderne tilbydes behandling med zoneterapi. Både stillesiddende og fysisk krævende arbejde belaster kroppen og sammen med de præsentationskrav den moderne virksomhed stiller medarbejderne, kan det betyde stress, muskelspændinger og forringet immunforsvar med et øget sygefravær til følge.

Fordelene ved at lave en erhvervsaftale er til at føle på: Zoneterapi kan forebygge skader og hjælpe til et generelt bedre helbred og velvære. Det kan bl.a. være med til at skabe øget medarbejdertilfredshed samt trivsel, større engagement, minimere stress og lavere sygefravær. 

For at skabe et godt og dynamisk arbejdsklima etablerer flere og flere virksomheder bl.a. sundhedsordninger for medarbejderne, som en del af den aktive personalepolitik.


Skattefrit og fradragsberettiget


Zoneterapi bruges ofte til behandling og lindring samt forebyggelse af museskader, ondt i skuldre samt ryg, spændingshovedpine, tennisalbue mm. Hvis virksomheden betaler for behandlingerne, er zoneterapi som udgangspunkt skattefrit for medarbejderne. Dog er det et krav, at der er tale om behandling eller forebyggelse af en arbejdsbetinget skade. Virksomheden har fuldt fradrag for behandlingsudgifterne.

Vi finder sammen en løsning, der passer til din virksomhed.


Her er 3 eksempler på, hvordan en erhvervsaftale kan sammensættes:

1. Virksomheden betaler for behandlingen, og behandlingen foregår i arbejdstiden. Behandlingen foregår på virksomhedens adresse, og virksomheden modtager en samlet faktura for dagens behandling.

2. Medarbejderne betaler selv for behandlingen, og behandlingen foregår i arbejdstiden. Behandlingen foregår på virksomhedens adresse, og medarbejderen betaler selv direkte til Velværezonen.

3. Virksomheden betaler for behandlingen, men behandlingen foregår udenfor arbejdstiden. Medarbejderen booker selv tid hos Velværezonen og møder op  i klinikken i Vadum til behandlingen. Virksomheden modtager en samlet månedsfaktura for månedens behandlinger.

Praktisk info:

 

Hvis vi aftaler, at behandlingen skal foregå på virksomhedens adresse, kommer jeg i et aftalt tidsrum og medbringer håndklæder, lagner og evt. behandlingsbriks, hvis ikke det forefindes.

Krav til fysiske rammer:

Adgang til et uforstyrret lokale, gerne med mulighed for udluftning

Gerne let adgang til at hente vand

Gulvplads – minimum 2 x 3 meter

Adgang til stikkontakt

 

Behandlingerne sammensættes individuelt efter virksomhedens og den enkeltes behov.

Kontakt Velværezonen for nærmere aftale herom.
Jeg kommer også gerne ud og taler med jer.

Kontakt


Der er gratis parkering lige uden for døren.

Bus linie 12 holder ca 200 mtr fra klinikken.