Priser

Priser:

  • Zoneterapi: 50 min behandling – 500 Kr.
  • Øreakupunktur: 20 min behandling – 200 Kr.
  • Ansigtsmassage med cupping og Gua sha: 45 min behandling – 400 Kr.
  • Japansk lifting incl. maske: 55 min behandling – 400 Kr.
  • Klippekort: 3 zoneterapi eller japansk lifting behandlinger – 1.350 Kr.

Husk at du kan få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”. Oplys ved behandlingen at du er medlem, så indberetter jeg automatisk efter endt behandling. Der er også forsikringsselskaber og sundhedsordninger der giver tilskud til zoneterapibehandlinger. Spørg dit forsikringsselskab eller den ansvarlige for din sundhedsordning, om du har ret til tilskud. Du skal selv indhente bevilling fra din forsikring inden påbegyndt behandling.

Praktisk info:

Hvordan booker jeg en tid?

– Ring eller sms til mig på tlf 40 33 14 53 eller send en besked over messenger eller mail til info@velværezonen.dk, så finder vi en tid der passer dig.

 

Hvordan skal jeg betale?

– Betaling foregår kontant eller via MobilPay i klinkken, en evt. forudgående bankoverførsel kan aftales. Jeg tager desværre ikke imod dankort.

 

Behandling der hjemme?

-Har du ikke mulighed for at komme til mig, så er der mulighed for, at jeg kan komme til dig, hvis du bor i en radius af ca. 20 km. Der skal være plads til briks og armbevægelser, og du skal have lagen og håndklæder klar. Alt andet medbringer jeg. Jeg tager 150 Kr. som kørselsudgift.

 

Gavekort

-Du har mulighed for at købe et gavekort, lige på det beløb du ønsker.

 

Medlem af Sygeforsikringen “danmark”?

-Husk, jeg arbejder som RAB-behandler (Registreret Alternativ Behandler), der garanterer professionel og høj faglig behandling og er du medlem af Sygeforsikringen “danmark”, er der mulighed for at få tilskud til Zoneterapi. Læs om betingelserne for tilskud her.

Satserne for 2024 er:

-Få 125 Kr. i tilskud ved første behandling

-Få 85 Kr. i tilskud ved de efterfølgende behandlinger, dog dækkes der max 805 Kr. på 12 måneder.

-Dvs. med et klippekort er din pris kun 365 Kr. for en behandling!

Aflysning

-Aflysning bør ske senest 24 timer før aftaletidspunkt. Der opkræves det fulde beløb på behandlingen ved udeblivelser eller ved aflysning samme dag.

Kontakt


Der er gratis parkering lige uden for døren.

Bus linie 12 holder ca 200 mtr fra klinikken.